Nieuws

We werken op dit moment nog aan de website van muahANN. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met me opnemen via telefoonnummer 0615390776 of via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waxstudio

Waxen is een ontharingsmethode voor het verwijderen van overtollig of ongewenst haar. Het biedt veel voordelen ten opzichte van andere methodes zoals scheren of ontharen met ontharing crèmes. Bij het waxen blijven de haren wekenlang weg en heb je geen last van stoppeltjes, jeuk of ingegroeide haartjes. De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. 

Er zijn veel redenen om je te laten harsen: voor het strand, voor sport, om je meer zelfverzekerd te voelen of puur omdat het sexy voelt. Veel mensen genieten van het schone en hygiënische gevoel om al het overtollige of ongewenst haar kwijt te zijn. Bovendien wordt je huid er superzacht van.

Drempelvrees???
Heb je nog niet eerder gewaxt, maar wel veel verhalen gehoord over waxen? Waxen is niet pijnloos, maar veel minder pijnlijk dan dat je denkt.  De eerste keer is het meest gevoelig omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd, en vaak al lange tijd geschoren zijn. Maar vanaf de tweede keer zal je al merken dat het veel minder gevoelig is. En heb je  de eerste drie behandelingen gehad? Dan rest alleen nog dun/zacht haar en dat is veel minder gevoelig om te waxen. Vind je het allemaal toch nog wat spannend? Vraag mij gerust om meer informatie en kom eens langs. Dan laat ik je zien hoe het in zijn werk gaat en wax wat haartjes op de arm. Je kunt dan ervaren hoe het voelt!

Hygiene 
ik vind hygiëne in de waxstudio heel erg belangrijk, daarom gebruik ik de spatels om de wax op uw huid aan te brengen maar 1 keer. ( no double dipping)


Wat is belangrijk om te weten bij waxen/hoe bereid je je voor op je waxafspraak

Vóór de behandeling
•    Een haarlengte van 0,5 tot 1,5 centimeter - vergelijkbaar met 10 tot 14 dagen
      niet scheren - is het minst pijnlijk en dus het meest ideaal
•    Houdt - uit hygiënisch oogpunt - rekening met je menstruatiecyclus 
•    Gebruik geen bodylotion of - crème vlak voor de behandeling
•    Zorg dat je huid niet verbrand is voor het waxen, vermijd daarom zonnen
      of zonnebanken 48 uur voor de behandeling
•    Maak je geen zorgen, je bent ten slotte in handen van een specialist. Ben je erg bang voor         pijn? Dan kun je overwegen om een half uur van tevoren een pijnstiller te nemen.


Na de behandeling
•    Vermijd zonnen / zonnebank tot 24 uur na de behandeling
•    Bij voorkeur niet scheren tussen twee behandelingen in, dan begint de cyclus opnieuw immers.

Het wordt niet aangeraden om te waxen
•    bij personen met diabetes of die last hebben van een afwijkende bloedcirculatie
•    bij gebruikers van Retin-A, Renova, Differin of Isotretinoin op beschadigde of
      zonverbrande huid

Tenslotte:

U kunt bij mij terecht voor brazilian wax maar ook voor uw armen, benen, gezicht of andere delen van uw lichaam bent u bij mij aan het juiste adres!

Voor prijzen kunt u de prijslijst raadplegen.