Nieuws

We werken op dit moment nog aan de website van muahANN. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met me opnemen via telefoonnummer 0615390776 of via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visagie

Visagie is gericht op het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het aanbrengen van de make-up is bedoeld om een positieve bijdrage aan je uiterlijk te leveren, bijvoorbeeld voor fotoreportages, bruiloften of bijzondere gelegenheden. Jezelf zijn op je allermooist, dat is het streven!

En dagmake-up kenmerkt zich door de natuurlijke uitstraling. Deze make up is zeer geschikt voor sollicitaties, profielfoto’s, recepties, belangrijke vergaderingen etc

Een avondmake-up is meer uitgesproken en moet er stralend uitzien! De show stelen tijdens een avondje uit, een speciaal diner of een speciale gelegenheid doe je met deze make up! Samen met je persoonlijke inbreng maak ik het tot een prachtig geheel.

Voor bruiden raad ik een proef make-up aan om zeker te weten dat je bruidsmake-up volledig bij jou past.  Op de trouwdag zelf kom ik aan huis, zodat je de dag rustig kunt starten in je eigen omgeving.

Je kunt bij mij terecht voor:

Dagmake-up

Avondmake-up

Glamourmake-up

Bruidsmake-up

Thema make-up

Make-up voor shoots/commercials

Te boeken per dagdeel voor verzorging visagie bij film en theater.

 

Een fotoshoot in de nabijgelegen fotostudio is mogelijk op aanvraag.

Voor prijzen kunt u de prijslijst raadplegen.

Een mooie basis is belangrijk bij make-up. Voor het modelleren/epileren van je wenkbrauwen ben je ook aan het juiste adres bij muahANN. Ook kun je je wenkbrauwen en wimpers laten verven bij mij.